Het ontwerp proces van een geboortekaartje bij HeusMooi 

Wanneer de wensen van de klant zijn uitgesproken begint HeusMooi met meerdere schetsen voor de voorkant van het geboortekaartje om een idee te krijgen of we in de juiste richting zitten qua stijl. De klant kan hierbij aangeven welk ontwerp het beste bij hun aansluit.

Met het gekozen ontwerp gaan we verder aan de slag. Bij dit ontwerp maken we het kaartje compleet zowel de voorkant, binnenkant en achterkant. Ook sturen we met dit ontwerp weer meerdere voorbeelden met verschillende lettertypes, kleuren etc. De klant geeft eventuele aanpassingen door deze worden weer verwerkt.

Wanneer de klant tevreden is over het kaartje is het mogelijk om een proefdruk te maken. Hierbij krijgt de klant een proefje van het geboortekaartje toegestuurd. Zo kan de klant de kleuren en papiersoort in het echt zien/voelen.

Bij HeusMooi is er een ruime keuze aan enveloppen deze zijn verschillend per formaat in meerdere kleuren te bestellen. De enveloppen leveren we vaak eerder zodat de klant vast kan beginnen met de enveloppen schrijven.

Wanneer het zo ver is worden de gegevens naar ons toegestuurd geboortedatum, tijd, gewicht eventueel de lengte. HeusMooi besteld de geboortekaarten en deze worden binnen 3/4 werkdagen bij de klant afgeleverd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op wij helpen u graag!